Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Basisscholen winnen Triade-picknicktafel

15 juni 2015

Tijdens de Triadedag in november 2014 bezochten bijna 800 leerlingen van basisscholen uit de omgeving van Edam SG De Triade.  Tijdens deze dag volgden de kinderen vier proeflesjes en konden ze meedoen aan een wedstrijd, waarbij ze een slagzin over De Triade moesten bedenken. Zes basisscholen wonnen hiermee een picknicktafel voor hun schoolplein en een volledig verzorgde picknick voor groep 8.

Afgelopen dinsdag 2 juni werden de eerste picknicktafels geïnstalleerd en kregen maar liefst 73 leerlingen van de Petrusschool in Volendam een picknick aangeboden. Na de middag schoven de leerlingen van de Gouwzee in Monnickendam aan voor een picknick en woensdag 3 juni was het de beurt aan De Wagenmakers School te Landsmeer. De komende weken weken worden er nog picknicktafels geïnstalleerd (incl. een geheel verzorgd picknick-arrangement) bij de Kennedy school in Volendam, De Trimaran, Edam en De Piramide Edam.

De picknick wordt telkens verzorgd  door vier leerlingen van de afdeling Style & Design onder leiding van docent Conny Schreuder.

 

 

 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E asc@atlascollege.nl
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!