Kan je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Nieuwsbrief 22 06 16


  • Van het College van Bestuur
  • 150 jaar OSG West-Friesland
  • Rennen, fietsen en zwemmen voor goede doelen
  • Negende ondernemersweek Medemblik groot succes
  • Newton rocks your world
  • Feestelijke bankovername
 
 17 januari 2018
Van het College van Bestuur
Het CvB wenst iedereen een goed en gezond 2018. Verder aandacht voor gewaardeerde prestaties, het vertrek van het hoofd ASC, een bijeenkomst van de Strategische Adviesraad, het diner pensant en de open dagen.
Lees meer »
 
 
 17 januari 2018
Nieuws van Personeelszaken
Personeelszaken informeert je over de Afas-hulplijn en over individuele pensioen-adviesgesprekken met een pensioendeskundige van het ABP op 26 maart a.s.
Lees meer »
 
 
 17 januari 2018
Open dagen van start
Morgenavond trappen De Dijk en De Triade af: De open dagen 2018. Ook dit jaar is er via diverse kanalen weer de nodige ruchtbaarheid aan deze dagen gegeven waarop
Lees meer »
 
 
 17 januari 2018
Wifi-problemen houden aan
De afgelopen maanden is er door de afdeling ICT service hard gewerkt aan het verbeteren c.q. herstellen van de Wifi-verbinding. Alhoewel er dagelijks veel tijd gestoken wordt in het zoeken van een oplossing en
Lees meer »
 
 
 17 januari 2018
Heel Newton bakt
Afgelopen woensdag 10 januari vond op SG Newton de eerste wedstrijddag plaats van ‘Heel Newton Bakt’. Een grote taartenbak- en versierwedstrijd voor leerlingen van groep 8 van de basisschool.
Lees meer »
 
 
 17 januari 2018
Nieuws van de OSG West-Friesland
Vorig jaar overleed OSG-docent Rien Bonte. Eén van zijn gedichten komt levensgroot op de muur van de ABN-AMRO te staan. Verder informatie over de artist impression van de luchtbrug die het hoofdgebouw met het Bontekoegebouw gaat verbinden.
Lees meer »
 
 
 17 januari 2018
Sportaccentklassen in Neukirchen
De sportaccentklassen van de Copernicus brengen hun sportkennis op dit moment in de praktijk In Neukirchen am Großvenediger in Oostenrijk.
Lees meer »

Reacties of suggesties?

stuur dan een bericht naar [email protected]