Kan je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Nieuwsbrief 06 04 16


  • Van het College van Bestuur
  • Vacature Atlas Service Centrum
  • Nieuws van de afdeling Personeelszaken
  • Nieuws van de OSG West-Friesland
  • Meer aanmeldingen voor De Triade, inspectie positief
  • Copernicus Live
  • Musical en Chromebooks op De Dijk
  • De nieuwe mavo van SG Newton
 
 6 april 2016
Van het College van Bestuur
Het College van Bestuur besteedt aandacht aan het Atlas schoolplan, de aanmelding, ICT-problemen en de eerste opvang van anderstaligen. Daarnaast blikt het CvB terug op het VO-congres van vorige week.
Lees meer »
 
 
 6 april 2016
Vacature Atlas Service Centrum
Bij het Atlas Service Centrum is een vacature ontstaan voor de functie van managementassistent. Het gaat om een functieomvang van 0,8 fte, die gewaardeerd wordt in schaal 8 CAO-VO.
Lees meer »
 
 
 6 april 2016
Nieuws van de afdeling Personeelszaken
De afdeling Personeelszaken informeert je over de lerarenbeurs en over het zgn. VierSlagLeren. Wil je voor een beurs in aanmerking komen, dan kun je tot 1 juli a.s. een aanvraag indienden.
Lees meer »
 
 
 6 april 2016
Nieuws van de OSG
De OSG organiseert vrijdag aanstaande een schaaktoernooi voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Iets geheel anders betreft de verbouwingsplannen. Deze kunnen - als alles volgens plan verloopt - in oktober gestart worden.
Lees meer »
 
 
 6 april 2016
Meer aanmeldingen voor De Triade, inspectie positief
De Triade doet goede zaken. Onlangs heeft de onderwijsinspectie tijdens een bezoek aan de school geconstateerd dat alle leerwegen weer onder het normale, reguliere toezicht geplaatst worden. Daarnaast zag
Lees meer »
 
 
 6 april 2016
Copernicus Live
Sarah van Crimpen, Anne Hoebe en Rianne Jaasma waren maandagavond de grote winnaressen tijdens de finale van CopernicusLive 2016 in Schouwburg Het Park.
Lees meer »
 
 
 5 april 2016
Musical en Chromebooks op De Dijk
Op SG De Dijk gaat volgende week de musical Halleluja in première. Verder zullen binnenkort Chromebooks worden ingezet bij het leergebied Mens en Natuur.
Lees meer »
 
 
 30 maart 2016
De nieuwe mavo van SG Newton
Vanaf komend leerjaar past SG Newton het lesprogramma van de mavo aan. Er wordt een zgn. band van drie uur per week gecreëerd waarin de leerlingen in de vorm van projecten gaan werken aan LOB-opdrachten.
Lees meer »

Reacties of suggesties?

stuur dan een bericht naar communicatie@atlascollege.nl