Kan je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Nieuwsbrief 04 11 15


- Van het College van Bestuur

- Atlasdag 2015

- Vacature bij Personeelszaken

- Chinees bezoek op de Copernicus

- Doe-dag SG Newton

 
 4 november 2015
Van het College van Bestuur
Het CvB staat stil bij de opvang van vluchtelingen (in het onderwijs), lesbezoeken, de Atlasdag, de bijeenkomst van de ouderraden en het convenant Technasium. Verder besteedt het CvB aandacht aan nieuws vanuit de VO-raad over het zgn. maatwerkdiploma en de rekentoets.
Lees meer »
 
 
 4 november 2015
Atlasdag 2015
De Atlasdag komt snel dichterbij. We informeren je over de aanmeldingen, de 'herkenbaarheid' tijdens de Atlasdag én de parkeermogelijkheden. Wat dit laatste betreft: rondom Newton/Atlas Service Centrum kun je deze dag niet parkeren. Je kunt daarom het beste met de fiets kunt komen of met het openbaar vervoer. Ben je met de auto dan kun je parkeren op het Run Shopping Centrum of op de Blauwe Berg en het laatste stukje lopen.
Lees meer »
 
 
 4 november 2015
Vacature bij Personeelszaken
Bij de afdeling Personeelszaken is een vacature ontstaan voor een medewerker salaris- en personeelsadministratie. Medewerkers die belangstelling hebben voor deze functie kunnen dit doorgeven aan de afdeling Personeelszaken. Het gaat om een interne vacature, dus alleen medewerkers van het Atlas College kunnen reageren.
Lees meer »
 
 
 4 november 2015
Chinees bezoek op de Copernicus
Op maandag 2 november heeft de Copernicus zes directeuren van verschillende middelbare scholen uit Shanghai, China mogen ontvangen. Na een rondleiding door het Copernicus zijn zij op bezoek geweest bij verscheidene lessen, waaronder wiskunde, muziek, geschiedenis enz. Vervolgens hebben de leerlingen van 3HV de eer
Lees meer »
 
 
 4 november 2015
Doe-dag op SG Newton
Gisteren vond de eerste doe-dag op SG Newton plaats: honderden leerlingen uit groep 8 bezochten met de hele klas de school. In een korte introductie door Marion Winkelhuis, locatiedirecteur, werden de leerlingen en hun leerkrachten geïnformeerd over de mogelijkheden die Newton te bieden heeft. Daarna gingen de leerlingen
Lees meer »

Reacties of suggesties?

stuur dan een bericht naar communicatie@atlascollege.nl