Kan je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Nieuwsbrief 14 10 15


- Van het College van Bestuur

- Atlasdag

- Xtendis

- Leerlingen De Triade op bezoek

- Copernicus naar Verenigde Staten

- Gezondheidsprijs voor SG Newton

- Nieuws van de Medezeggenschapsraad

 

 

 
 14 oktober 2015
Van het College van Bestuur
In deze nieuwsbrief gaat het College van Bestuur in op de cao-VO in relatie met de loonruimte-overeenkomst voor 2015 en de daarin opgenomen salarisverhoging. Verder informeert het CvB je over de regiegroepen, de nieuwe secretaris, de strategische adviesraad, het platform onderwijs 2032 en de rekentoets.
Lees meer »
 
 
 14 oktober 2015
Atlasdag
De Atlasdag op 12 november a.s. werpt zijn schaduw vooruit en de organisatie draait op volle toeren. De workshops krijgen steeds meer vorm (en inhoud) en ook de logistiek, waaronder de ontvangst van alle collega's krijgt steeds meer handen en voeten.
Lees meer »
 
 
 14 oktober 2015
Xtendis? Enge ziekte of zoiets?
Xtendis is de naam van het programma dat het mogelijk maakt dat wij de facturen digitaal gaan beheren. We hebben dit ook wel vaak een DMS genoemd (document management systeem), maar deze naam dekt niet geheel de lading.
Lees meer »
 
 
 14 oktober 2015
Leerlingen De Triade op bezoek
De leerlingen van SG De Triade gaan dit jaar een aantal keer op excursie naar bedrijven in de regio. Dit doen ze samen met basisschool de Piramide uit Edam. In de loop van het jaar zullen ook andere basisscholen aansluiten.
Lees meer »
 
 
 14 oktober 2015
Copernicus naar de Verenigde Staten
Maandag 12 oktober vertrok een groep Copernicus leerlingen die Highschool English volgen vanaf Schiphol met hun begeleiders naar de USA. Van 12 t/m 19 oktober verblijven zij in Methuen, Massachusetts bij gastgezinnen van leerlingen van de Methuen High School.
Lees meer »
 
 
 14 oktober 2015
Gezondheidsprijs voor SG Newton
Gezond nieuws: SG Newton heeft de Schoolkantine Schaal 2015 gekregen. Deze prijs komt van het Voedingscentrum. Er is de laatste jaren hard gewerkt om gezond eten in de schoolkantine aan te bieden. Dat lukt steeds beter.
Lees meer »
 
 
 14 oktober 2015
Nieuws van de Medezeggenschapsraad
Dinsdag 6 oktober heeft de MR Atlas College vergaderd. Tijdens de vergadering is het nieuwe DB van de MR vastgesteld. De vergadering ging unaniem akkoord met de benoeming van Bas Hofstede als voorzitter en Léon Schaaf als secretaris voor de komende periode van drie jaar.
Lees meer »

Reacties of suggesties?

stuur dan een bericht naar communicatie@atlascollege.nl