Kan je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Nieuwsbrief 17 06 15


Van het College van Bestuur

Nieuws van Personeelszaken

Verbouw Copernicus van start

Newtons Unlimited trekt volle zalen

Basisscholen winnen Triade-picknicktafel

Onmogelijke liefde op de OSG

Leonie en Fay winnaars Microkrediet onderneming 2015

 
 17 juni 2015
Van het College van Bestuur
Het CvB gaat in op de examenresultaten en de discussie rondom de tweede correctie, het inspectiebezoek aan Newton, het zgn. inductiebeleid en het Atlas Café. Verder wordt stilgestaan bij het voortgezet onderwijs nu en in de toekomst in West-Friesland en is er aandacht voor het vervolg op de tweedaagse.
Lees meer »
 
 
 16 juni 2015
Nieuws van Personeelszaken
Op dit moment zijn er op verschillende Atlaslocaties vacatures voor docenten. Daarnaast zijn we voor de Copernicus op zoek naar een Hoofd organisatie en beheer. Verder aandacht voor de AOW-leeftijd die omhoog gaat, en de vraag wat de gevolgen zijn van eerder stoppen met werken.
Lees meer »
 
 
 15 juni 2015
Verbouw Copernicus start met diepgravende activiteit
Op donderdag 18 juni a.s. wordt de start gevierd van de bouwactiviteiten voor de uitbreiding van de Copernicus SG. Wanneer alles volgens plan verloopt, beschikt de Copernicus aan het einde van dit jaar over 3000 m2 extra ruimte.
Lees meer »
 
 
 15 juni 2015
Newtons Unlimited trekt volle zalen
Dinsdagavond 9 juni presenteerde SG Newton zich in volle breedte met het zang-, dans- en toneelprogramma ‘Dare to be a winner' voor o.a. nieuwe brugklassers in schouwburg Het Park. Hiermee was het al weer de zesde editie van dit 'Unlimited’-evenement.
Lees meer »
 
 
 15 juni 2015
Basisscholen winnen Triade-picknicktafel
Tijdens de Triadedag in november 2014 bezochten bijna 800 leerlingen van basisscholen uit de omgeving van Edam SG De Triade. Tijdens deze dag volgden de kinderen vier proeflesjes en konden ze meedoen aan een wedstrijd, waarbij ze een slagzin over De Triade moesten bedenken. Zes basisscholen ...
Lees meer »
 
 
 15 juni 2015
Onmogelijke liefde op de OSG
Op 19 juni a.s. wordt op de OSG West-Friesland door leerlingen Romeo & Juliet van William Shakespeare opgevoerd in de Engelse taal. Dit toneelstuk over een onmogelijke liefde maakt deel uit van het Fast Lane English programma (FLE).
Lees meer »
 
 
 15 juni 2015
Leonie en Faye winnaars Microkrediet onderneming 2015
Op dinsdag 9 juni 2015 vond op de Knowmads Businessschool Amsterdam de uitreiking plaats van de landelijke verkiezing van 'Microkrediet onderneming van het jaar' van Day for Change. Een van de drie finalisten was de onderneming Sunday Tea Time van Leonie Gaal (13) en Faye Koning (14) van de Copernicus SG.
Lees meer »

Reacties of suggesties?

stuur dan een bericht naar communicatie@atlascollege.nl