Kan je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Nieuwsbrief 22 04 15


  • Van het College van Bestuur
  • Nieuws van de afdeling Personeelszaken
  • Creatief ondernemerstalent
  • Kunstexpositie
  • Bouwwerkzaamheden
 
 22 april 2015
Van het College van Bestuur
Het CvB gaat in op flexibiliteit en maatwerk in het onderwijs, naar aanleiding van berichten vanuit de onderwijsinspectie hierover. Verder staat het CvB stil bij het gemeenschappelijk Atlas Leidershaps Programma (GALOP), de (verkeers)ontwikkelingen rondom het Dampten en de interne onderzoekscommissie, die n.a.v. een klacht van ouders bij de landelijke klachtencommissie, is ingesteld.
Lees meer »
 
 
 22 april 2015
Nieuws van de afdeling Personeelszaken
Op dit moment bestaan er op SG Newton en Copernicus SG verschillende vacatures voor docenten. Daarnaast is SG Newton op zoek naar drie teamleiders. Meer informatie vind je onder 'vacatures' op de website van het Atlas College.
Lees meer »
 
 
 22 april 2015
Creatief ondernemerstalent op Newton
Microkrediet is een van de meest effectieve middelen tegen armoede. De Stichting Day for Change wil het beschikbaar maken voor jonge ondernemers in ontwikkelingslanden. Op SG Newton lopen dit schooljaar verschillende projecten en acties waarvan de opbrengst naar Day for Change gaat.
Lees meer »
 
 
 22 april 2015
Kunstexpositie leerlingen De Dijk
Van 24 april tot en met augustus 2015 vindt in de centrale hal van het gemeentehuis van de gemeente Medemblik een kunstexpositie 'Verbeelding in vrijheid plaats met werk van leerlingen van SG De Dijk. De officiële opening van de expositie wordt verricht door....
Lees meer »
 
 
 22 april 2015
Voortgang bouw Copernicus
De periode waarin bij de gemeente Hoorn bezwaar gemaakt kan worden tegen het verlenen van de bouwvergunning, loopt deze week af. Dan zal ook bekend zijn of de Copernicus zonder vertraging aan de slag kan met de bouw. Intussen gaan de voorbereidingen door.
Lees meer »

Reacties of suggesties?

stuur dan een bericht naar communicatie@atlascollege.nl