Kan je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Nieuwsbrief 22 11 17


  • Van het College van Bestuur
  • Nieuws van Personeelszaken
  • Nieuwe verzekering stichting Atlas College
  • Watskeburt?
  • 149 jaar OSG
  • Triadedagen populair
  • Ouders verdiepen zich in digitale leven
  • @Newton opent deuren
 
 21 november 2017
Van het College van Bestuur
Het College van Bestuur kijkt terug op de Atlasdag. Verder aandacht voor de CAO-onderhandelingen en een bijeenkomst van de ouderraden.
Lees meer »
 
 
 21 november 2017
Nieuws van Personeelszaken
De afdeling Personeelszaken attendeert je op een aantal collectieve verzekeringen die het Atlas College heeft afgesloten met Univé.
Lees meer »
 
 
 21 november 2017
Nieuwe verzekering Stichting Atlas College
Per 1 november 2017 heeft de Stichting Atlas College een nieuwe verzekering bij Raetsheren. Hierbij informeren wij graag jullie over wat te doen bij een schademelding.
Lees meer »
 
 
 21 november 2017
Watskeburt?
Projectweek de Dijkdagen werd afgetrapt met een popconcert in de theaterzaal van SG De Dijk. Het concert werd gegeven door de band van niemand minder dan Eddy Zoëy, televisie- en radiomaker en muzikant.
Lees meer »
 
 
 21 november 2017
149 jaar OSG
De OSG West-Friesland bestond afgelopen week precies 149 jaar. Hoewel dus volgend jaar het 150-jarig jubileum is, wordt dit gevierd in 2019. In mei van dat jaar zijn namelijk ook de verbouwingswerkzaamheden afgerond.
Lees meer »
 
 
 21 november 2017
Triadedagen populair
Gisteren, 21 november was de eerste Triadedag voor leerlingen uit groep 8. Volgende week is er nog een Triadedag. Tijdens deze dagen komen ruim 700 basisschoolleerlingen
Lees meer »
 
 
 21 november 2017
Ouders verdiepen zich in digitale leven
Sexting, vloggen, gamen en chatten: tijdens ‘Log In’ nemen ouders een kijkje in het digitale leven van jongeren. Het dagelijks posten en de continue online interactie hebben invloed op het zelfbeeld van jongeren.
Lees meer »
 
 
 21 november 2017
@Newton opent deuren
Afgelopen maandag is het restaurant van SG Newton feestelijk heropend. De inrichting is compleet gerestyled en ook de naam ontkwam niet aan vernieuwing:
Lees meer »

Reacties of suggesties?

stuur dan een bericht naar communicatie@atlascollege.nl