Kan je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie
Nieuwsbrief 08 03 17


  • Van het College van Bestuur
  • Nieuws van P&O
  • Nieuws van ICT Service
  • Voorlichting over dementie
  • Over gouden oren en een bezoek aan een studio
  • Discovery Truck bezoekt Copernicus SG
  • Grote Show op OSG West-Friesland
 
 8 maart 2017
Van het College van Bestuur
Naast een geslaagd diner pensant voor nieuw personeel, gaat het CvB in op het wereldcafé, inspectiebezoek, een bijeenkomst voor raden van toezicht en bezoek van D66.
Lees meer »
 
 
 8 maart 2017
Nieuws van P en O
Met ingang van 1 januari jl. is het Atlas College overgestapt van Youforce naar AFAS Insite. Je kunt nog wel inloggen op Youforce om oude gegevens veilig te stellen. De komende tijd zullen er steeds meer gegevens via AFAS Insite beschikbaar komen.
Lees meer »
 
 
 8 maart 2017
Nieuws van ICT Service
De afdeling ICT Service informeert je over automatische meldingen over werkzaamheden en storingen. Daarnaast aandacht voor de workshop Werken in de Atlas Cloud.
Lees meer »
 
 
 8 maart 2017
Voorlichting over dementie
In het kader van het project DemenTalent van de gemeente Hoorn gaf Chris Lammers (74) uit Hoorn afgelopen week voorlichting op SG Newton over hoe het is om de ziekte te hebben en hoe anderen daarmee kunnen omgaan.
Lees meer »
 
 
 8 maart 2017
Over gouden oren en een bezoek aan een studio
Donderdag 15 januari zijn de leerlingen van Game, Licht & Geluid op bezoek geweest bij Studio Arnold Mühren in Volendam. Mühren was jarenlang een van de bandleden van The Cats.
Lees meer »
 
 
 8 maart 2017
Discovery Truck bezoekt Copernicus SG
Wetenschap is leuk. Dat is het thema van de Discovery Truck van de Rijks Universiteit Groningen (RUG); een rondreizend laboratorium en collegezaal in één. Maandag 6 en dinsdag 7
Lees meer »
 
 
 8 maart 2017
Grote Show op OSG West-Friesland
In de week voor en na de voorjaarsvakantie vond op de OSG West-Friesland voor de derde keer de Grote Show plaats: twee weken die in het teken stonden van creativiteit, cultuur en
Lees meer »

Reacties of suggesties?

stuur dan een bericht naar communicatie@atlascollege.nl