Het Atlas College leert je schitteren!
bestuur bestuur bestuur bestuur bestuur

Aanmeldingsformulier

De aanmelding verloopt in de regel via de basisschool. In januari sturen wij alle basisscholen in de regio een set aanmeldingsformulieren toe. Het formulier kunt u ook downloaden. Wij attenderen u erop dat het formulier uiterlijk 16 maart voor 16.00 uur in bezit moet zijn van de Atlaslocatie waarvoor de leerling wordt aangemeld. In dit verband attenderen wij u op de afspraken die het Atlas College met het Tabor College heeft gemaakt, voor wat betreft het aantal leerlingen per school en de eventuele lotingsprocedure. 

De scholen van het Atlas College bieden vmbo t/m vwo-onderwijs. Een overzicht van het onderwijsaanbod en de vereiste adviezen vindt u hier

Het zgn. platformformulier kunt u downloaden van de site van de het Samenwerkingsverband VO West-Friesland. U vindt het formulier onder het kopje schoolkeuze. 

Het aanmeldingsformulier kan na invulling en ondertekening direct naar de Atlaslocatie gestuurd worden, waarvoor de leerling wordt aangemeld. De adresgegevens vindt u op het formulier. 

Contact Atlas College
Dampten 14, 1624 NR Hoorn
T (0229) 20 60 20
E [email protected]
kvk: 37153438
btwnr.: 8209.71.054.B.01

Het Atlas College leert je schitteren!